New Generation For PC ..

When HP gave a sneak peek of webOS 3.0 at a New York City press event, TabletPCReview was there to catch early glimpses of Photo Synergy, four virtual keyboards, and other features of a re-tooled mobile OS set to ship with HP's new TouchPad tablets starting in July.
When HP gave a sneak peek of webOS 3.0 at a New York City press event, TabletPCReview was there to catch early glimpses of Photo Synergy, four virtual keyboards, and other features of a re-tooled mobile OS set to ship with HP's new TouchPad tablets starting in July.
Email Synergy and Photo Synergy.
Meanwhile, webOS 3.0 also borrows from the Synergy capabilities of its smartphone-based webOS predecessors with tablet-based E-Mail Synergy and Photo Synergy capabilities. Oakes told me that both of these features use technologies that include synchronization through HP's cloud servers and an underlying software framework supporting multiple APIs (application programming interfaces) to outside apps.

In Photo Synergy, you can access photos from multiple Web sites such as Facebook and Snapfish, for example, in a single place. Similarly, through E-Mail Synergy, you can work with messages from multiple email accounts -- for example, Gmail, Yahoo, and Microsoft Outlook (through Exchange ActiveSync) in a centralized space.

Personally, I'm sure I'd find E-Mail Synergy useful just about every day of the week (like many people, I suppose, I tend to spend a lot of time jumping in and out of my three or four favorite mailboxes). The HP TouchPad's roomy screen clearly offers plenty of real estate for viewing photos and emails from all of your various accounts and Web sites.

Four Soft Keyboards
Meanwhile, webOS 3.0's four virtual keyboards are in four different sizes. You might choose the "extra large" keypad if you're typing in a lengthy email, or the "extra small" if you want to use most of the screen for looking at photos or videos.

The soft keypads in webOS 3.0 also depart from tradition by offering a number row on top. "This makes it easier to access URLs containing numbers, for example," illustrated the TouchPad product marketing manager.

The HP exec also showed how webOS will display a status light when the HP TouchPad is connected to its charging dock.

Following the Palm buyout, HP first adopted webOS for use in its printers. Then, in February of this year, HP announced that its own first phones the HP Pre3 and the tiny HP Veer - would run a revamped mobile OS called webOS 2.2, while the TouchPad would be outfitted with the tablet-oriented webOS 3.0.

HP's new OS for the tablet also uses the same gestures, such as webOS-specific swipes, as previous editions of the OS. This will surely come as welcome news to users of Palm Pre phones, but it will likely pose a bit of a learning curve to those unfamiliar with WebOS gestures.

Earlier on, new Pre owners were so mystified about touchscreen operations that Palm created a users guide specifically for gestures.

Actually, the swipe gestures used for navigating the RIM PlayBook's screen also seem to echo those developed previously for webOS.

Kind of surprisingly, Oakes did not demo Pivot, a new monthly digital publication for TouchPad announced the same week. As touted in HP's press materials, Pivot will offer content highlighting the TouchPad's capabilities and developer community while educating users about an app store for webOS.

Other features set for inclusion in the tablet-optimized webOS 3.0 include Adobe Flash, hardware acceleration for faster image rendering, and touch-to-share, a capability for sharing URLs between the TouchPad and other webOS devices.

New Features of iPad 2

As we were about to go to press on this issue, Apple announced the second-generation iPad. There is a lot to be excited about. Let’s take a look at the more significant enhancements.

Apa itu "Browsing" ?

Browsing di internet mungkin sudah menjadi makanan pokok untuk era modern seperi sekarang ini, dari pelajar mahasiswa maupun para pekerja ataupun karyawan, pasti pernah browsing melalui media internet. kali ini saya akan mencoba menguraikan pengertian browsing dan manfaatnya.
Pengertian browsing menurut beberapa sumber adalah:

Layanan-Layanan Yang ada di Internet

Perkembangan internet amatlah luas. Segalanya ada di internet, cukup searching saja di search engine berita atau informasi apa yang mau kita cari, pasti ada. Di internet juga banyak aplikasi-aplikasi dan layanan-layanan yang disediakan untuk mempermudah penggunanya dalam berkomunikasi atau lainnya. Berikut ini adalah beberapa layanan-layanan yang ada di internet :

Langkah - Langkah Instalasi Windows Xp

Windows XP adalah suatu sistem pengoperasian (operating system) yang paling banyak dipakai sampai saat ini karena selain kemudahan dalam pemakaiannya Windows XP digunakan sebagai standarisasi pembelajaran yang di pakai oleh sekolahan-sekolahan dan perguruan tinggi pada umumnya.

Kodok Bule

Hello everybody who visit my blog . . . !! I just want post a little bit information, when above this text is logo of KODOK BULE. Thank you . . .

Macam - Macam Distro Linux

Kenapa sih linux banyak banget macemnya?harus pilih yang mana nih? Nah ini dia pertanyaan yang biasanya dilontarkan oleh pengguna linux baru. Linux banyak macamnya dan biasa disebut distro linux, karena yang buat linux banyak juga, gak kaya windows nya microsoft sama macintosh nya apple, kalo dua tadi ga boleh di otak-atik and dijual lagi tanpa izin, bisa masuk penjara ente. Linux berlisensi GNU GPL, maksudnya boleh diperbanyak and boleh dimodifikasi asal masih sesuai dari ketentuan lisensi GPL. Trus gimana caranya milih distro linux? gampang, cari aja yang sesuai kebutuhan atau banyak dipake orang and gampang dipake-nya.

Sejarah Internet dan Perkembangannya

sejarah internet
Sejarah dari adanya intenet dimulai pada tahun 1969 ketika itu Departemen Pertahanan Amerika, U.S. Defense Advanced Research Projects Agency(DARPA) memutuskan untuk mengadakan riset tentang bagaimana cara menghubungkan sejumlah komputer sehingga membentuk jaringan organik.
Program riset ini dikenal dengan nama ARPANET. Pada 1970, sudah lebih dari 10 komputer yang berhasil dihubungkan satu sama lain sehingga mereka bisa saling berkomunikasi dan membentuk sebuah jaringan.
© 2011 Kodok Bule | Except as noted, this content is licensed under Creative Commons Attribution 2.5.
For details and restrictions, see the Content License | Recode by Mr.Kodok Bule | Based on Android Developers Blog